DH är tillbaka!

Idag börjar desperate houseviwes, woho! kommer inte ihåg vad som hände sist, men det lär väl komma upp när jag börjar kolla.
Innan dess borde jag räkna lite matte och plugga lite franska, har prov på torsdag :S får  se vad huvudet pallar, har haft huvudvärk halva dan och de här jävla tabletterna hjälper inte längre, vande mig nog lite väl mycket av att gå på piller i vintras/våras när mitt ryggonda var som värst, sen dess har jag typ varit immun mot ipren och alvedon om jag inte tar typ 3 på samma gång.. För er som undrar så ramlade jag i en trappa (låter skitdumt) för snart ett år sen och fick sprickor i ett revben och något annat ryggben samt en rejäl muskelblödning. Efter det kunde jag knappt röra mig på flera veckor, varje gång jag bytte ställning, satte mig ner/reste mig var det som att någon skar en kniv rakt igenom hela ryggen. Rehabiliteringen var jävligt seg och det blev aldrig riktigt bra eftersom att jag började belasta fel delar av ryggen och senare fick ont på andra delar. Därav mitt ipren-och alvedonknarkande under en längre period än vad som är nyttigt.

Så nu har ni fått veta det mesta av det också, varför jag har varit halvt handikappad och en av anledningarna till att jag inte kunde fortsätta med konståkningen, missade ju en hel säsong!

orientering

orientering i grimsta idag dårååååå.. gick ganska bra faktiskt, jag och amanda var ju bästa teamet och hittade 17/20 kontroller. Men jävlar vilken panik vi fick i slutet, 11.13 var sluttiden för oss, om man kom senare var det 1- poäng per minut!
När det var en kvart kvar var vi vid stallet, så vi kuuuuutade hela vägen och såklart springer vi åt fel håll på fältet, men vi hann, med 3 minuters marginal! inte illa asså! Slutade runt halv 12 och sen dess har jag bara varit hemma, ätit lite och pluggat lite. men pluggandet måste jag definitivt fortsätta med typ hela kvällen.

Snart ska jag iväg till gullmars och möta ampa vid skolan, sen ska vi väl chilla runt ett tag innan hon och de andra fiskarna ska iväg och simma. Själv har jag gjort min träning genom att springa runt i skogen i 1 ½ timme!

peace out!

I need a break

jobb, jobb, jobb hela helgen låååång. Är helt slut nu efter att ha jobbat fre, lör och söndag. Och imorn är det skola igen, snacka om seg helg jag har haft.. menmen, det kan ju va bra ibland och jag har ju tjänat en massa cash så att jag kan leva ut kommande helger mer :D
Fast frågan är när det blir, ska jobba hela nästa och helgen efter det ska jag på tränarkurs. Så min första lediga dag blir väl om ca 3 veckor förhoppningsvis.
Nu borde jag plugga matte, måste räkna ikapp lite så jag inte behgöver räkna 5 kapitel dagen innan provet, men det är så jäkla tråkigt så jag tror det får vänta tills imorn eller nåt.

Veckans planer är oklara. Har orienteringsdag på tisdag och franskaprov på torsdag, inget kul att se fram emot alltså! och helgen lär väl inte heller bli så kul, beror på om jag pallar göra nåt efter jobbet.
Nu är det dags för duschen, ciao <3

thank god it's friday!

freeeeeeeeeedag!!!! och första helgdagen på länge jag bara är hemma och slappar! planerna var att träffa kompisar o grejer, men sen hände det inte så mycket kul, så det blev chillkväll, lite störande bara att jag precis hade fixat klart mig när jag får höra det!
Hade bara 1 timmes föreläsning idag i skolan, sen käkade vi lunch där. Sen skulle vi dra iväg och fika, men det blev lite fler än vi hade tänkt, så det blev ett jävla problem att hitta ett café som hade plats för 13 pers, alltså gav vi upp dom planerna. Istället gick vi och köpte godis och satte oss i vasaparken nån timme och hade det mysigt :)
Jag har också hunnit med att jobba massa, kl 15.30-21 kunde man hitta mig på subway, och imorn blir det samma sak :/

Gud vad veckorna går fort, det var ju precis helg, och snart är det dags för höstloooov :D


tisdag!

Gårdagen böev inte allt för händelserik, efter skolan drog jag hem, pluggade lite och slocknade sedan nån timme innan middagen för att ta igen mig lite efter helgen. Efter det var jag fortfarande riktigt trött så det blev en tidig kväll för mig.

Idag hade jag lite sovmorgon och började 9.30. Helt ok dag, inte haft så många lektioner men ändå arbetat effektivt på alla grupparbeten vi håller på med. Under tvåtimmars-lunchen åkte jag med några av brudarna till v-by och käkade foccacia på ett café där. Riktigt mysigt var dte och det känns lite roligare att utnyttja tiden lite mer än att bara sitta i skolan och dega.

Ikväll bär det av på kickboxningsträning, haha jag är sämst på att träna! Mitt mål på 3 ggr i veckan går inte så bra känner jag, man får ju typ träningsvärk som håller i sig i en vecka av ett enda träningspass, och så har jag idrott i skolan 2 ggr per vecka så man pallar inte!


sömnbrist

Jag är tröööööööööööött!
Jag vill bara sova, sova, SOVA!
Snart ska jag äta, sen får jag nog sova
Fast egentligen måste jag plugga.
Men om jag inte sover är ju pluggandet förgäves om jag är för trött imorgon.
Det är inte bra för mig att festa för mycket, för då sover jag inget.
Jag behöver min sömn, helst 12 timmar per natt.
Men det händer bara på loven.
Nu vet ni det, emma är trött som ett as!

vice-feeest!

Tja!
Den här dagen började med ett glas cola och en halv chokladkaka till frukost, och så har det fortsatt. Det enda nyttiga jag har fått i mig är några vindruvor, annars har kosten bestått av pizza, bullar och oboy! Men såna dagar måste man också få ha ibland. Speciellt efter gårdagen...
Kvällen började hos amanda där vi drack vin och lyssnade på musik, sen drog vi iväg till sveavägen där Vice 4-års jubileum hölls. Lyckligtvis kom jag in utan problem (tur att man inte är nån stor bloggerska som alla känner igen, dom blir bara utslängda) sen var partyt igång och vi dansade, minglade runt och hade det trevligt. Det var sponsrat av korsenkova och grolsch så drycken var kirrat och så fick jag ju sisådär 9 extra shot-biljetter av nån random, inte helt fel.
På vägen hem blev det lite fyllekäk på donken innan jag tog bussen till Vera där jag som tur var lyckades väcka henne så att jag kom in.

Nu är det dags att ta tag i pluggandet som jag har skjutit upp under hela helgen, annars blir det en jobbig dag imorn, ciao <3

coldplay och kaos

Coldplaykonserten igår var så jävla bra, perfekt blandning mellan gamla och nya låtar och härlig stämning i hela publiken, lite synd bara att man inte stog där nere, det skulle varit ännu bättre. Men jag klagar inte, hellre vara där på sittplats än att sitta hemma!
Efteråt drog jag till sveavägen där våran inspark hölls, men pga nolltolerans mot alkohol för vissa (!) så blev det en stor flopp då vi inte ens kom in efter en timme i kön! Så jävla störande att dom bara kollade vissa och att folk som verkligen var riktigt packade kom in utan problem. Jag och några andra tjejer skulle dra till cafe 60 istället, men såklart stänger dem precis när vi kommer, hela världen var emot oss! Istället drog vi till donken i fridhemsplan och tröståt bort vår irritation.

Idag har jag jobbat från 11 till 19.30, var ju ledig från skolan. Sen har jag varit hemma, käkat middag, kollat på idol där min kompis Cornelia var med, synd att hon inte kom vidare bara. Imorgon är jag ledig igen så då ska jag nog till stan och shoppa lite och försöka få tag på biljetter till Vice som är på lördag, hoppas det funkar!


ciao!

COLDPLAY IMORN FFS!

imorgon är det äntligen dags! Jag ska få se ett av de bästa banden i världen, nämligen COLDPLAY :D jag är så jävla glad och älskar mina päron mest för att jag fick biljetter! Oavsett vilket humör man är på passar deras musik och de har ett jävligt härligt sound. klockan 19.30 kan ni alltså se mig och laura typ helt freakade i väntan på att de ska börja spela!!
Efter konserten bär det av till Mango Bar på sveavägen där min inspark hålls, får se hu länge jag hinner vara där, men en stund blir det väl iallafall! Snacka om busy kväll, det är tur för mig att jag är ledig torsdag och fredag asså :D

Är ni inte lite avundsjuka nu eller? tihi


"look at the stars, see how they shine for you.."

Nu är jag tillbaka från en tuff träning. Var där ensam idag så jag fick vara med nån okänd tjej, och jävlar vad stark hon var! Det var typ jobbigare att hålla i kuddarna när hon sparkade/slog än att göra det själv. Jag känner redan hur träningsvärken börjar hoppa på mina ben och armar.
Jaja, stark och vältränad kommer jag väl bli igen om jag fortsätter såhär lite oftare :)

Vill också meddela att min underbara vecka just blev ännu lite bättre eftersom svenskalektionerna är inställda, slutar alltså 12.05 istället för 15.00 imorn, halleluja!

Nu är det franskaläxa som gäller, satsar på att få mvg den här gången, så det gäller att ligga i!

Ny vecka, nya tag

Nu är det måndag igen, men jag är inte så ledsen som jag brukar för det, har nämligen bästa veckan framför mig! Har bara 2 skoldagar kvar, sen är det helg för mig :D Har studiedag på torsdag och på fredag lyckades vi smöra in oss hos läraren och byta plats på våran enda fredagslektion. Härligt värre alltså!

Nu ska jag iväh till stan och försöka hitta ett par träningsshorts innan träningen drar igång, dags för mig att kicka lite idag igen!


födelsedag!

Gissa vem som fyllde år igår?! jo det var ingen mindre än jag själv! 16 bast är man nu och det är väl ingen större skillnad men det känns ändå bra att vara lika gammal som alla andra. Dagen var härlig och jag fick träffa de som betyder mest för mig.
Väcktes vid 9 med sång och presenter av familjen, sen försökte jag somna om, men självklart börjar mobilen ringa så då är det kört!
Under dagen var jag tvungen att städa mitt rum trots att jag fyllde år, sen drog jag iväg och fikade med Lena, Miranda, Jessica, Carro, Elin och några till. År och dar sen jag såg vissa av dem så det var mysigt värre.
Kvällen började här med middag och lite förkrök innan vi drog vidare först till Robert på ekerö och sen därifrån till Joel i stan. Det blev lite rörigt eftersom det kom och gick folk hela tiden, men det var trevlans och jag är nöjd med dagen i helhet :D 

Snart är det dags för släkten på pappas sida att komma hit och fira mig, jag hoppas på att få ännu lite mer pengar. Nu måste jag duscha och fråscha till mig lite, förhoppningsvis hinner jag sova en stund också, annars är det risk för ännu en ruggigt osocial emma under en släktmiddag, det händer alltför ofta på söndagkvällar har jag märkt!

Fredag!

De två samtalsämnena som har cirkulerat i skolan idag har varit: skolfotot och helgen. Ngående det förstnämda gick frågorna runt i cirklar, typ hur ska jag le? med tänderna eller utan? vi har likadana tröjor på oss, vad ska jag göra? hur ser jag ut? har jag läppglans utanför? har nån en spegel? osv osv... Det blir mycket sånt med 22 brudar som alla är måna om sitt utseende och vill göra ett gott intryck för resten av skolan.
Ämne nr 2 var det inte så mycket att snacka om eftersom det var typ 3 pers som hade nånting planerat, resten började få lite smått panik för att de inte hade några planer. Jag föreslog att hela klassen skulle ses och typ kröka, men då uppstod som vanligt problemet att ingen var ensam hemma. På onsdag är det planerat att vara hos Peter och föra innan insparken, men jag ska ju på konsert då så jag missar :(

Ikväll ska jag jobba 17-21, men ses är jag taggad på partey, får se vad som dyker upp, men nånting ska jag göra :)

skolfoto...

tjoho!
Idag hade vi friluftsdag med klassen så jag har befunnit mig ute på kärsön hela dagen! Där fick vi göra massa samarbetsövningar och sånt. Det var helt ok men vädret var ju inte det bästa, alltså är min förkylning bara värre :(

Imorgon är det dags för skolfoto, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig och min hy är inne i en dålig period, därför känner jag på mig att det kommer sluta illa, just ett bra intryck på tvåorna o treorna när vi får katalogen. Dessutom är jag kort så jag får väl säkert sitta.. usch och fy!

ciao <3

trött och sjuk..

Hej allihopa!
Idag är ingen bra dag, vaknade upp med världens halsont och hosta, träningen igår var tydligen inte omtyckt av min redan halvsjuka kropp. Under dagen har det bara blivit värre, har sovit några timmar under eftermiddagen men tröttheten  är kvar så jag ska snart gå och lägga mig tror jag.
Hela min klass är sjuk, det var 8 pers hemma idag och dom som var där gick runt och hostade och snörvlade mest hela tiden, och idrottslektionen var ett fiasko med minsta lagen någonsin.

Den närmsta veckan har jag mycket att se fram emot, det är vad som muntrar upp mig just nu!
Imorgon: slipper jag skolan för klassen ska till Kärsön och göra massa samarbetsövningar.
Fredag: har bara 2 lektioner, sen är det heeeeeeeeelg!
Lördag: Jag fyller år! äntligen blir jag 16 :D det ska såklart firas hela helgen!
Söndag: kommer släkten hit tror jag, brukar betyda mer cash för ingen vet vad dom ska köpa, men jag klagar inte!
Onsdag: COLDPLAY-KONSERT SEN INSPARK! Jag är helt överhypad på att se coldplay, men jag hoppas att jag hinner till insparken sen också, så jävla dumt att dom har flyttat den till onsdag istället för tisdag!
Torsdag: studiedag=leeeedig!

ingen kommer gå säker länge till..

Fick en välbehövlig 3-lektionersdag i skolan idag eftersom vi inte hade nån svenska, så jag slutade 12 istället för 3, inte helt fel :D Käkade lunch i skolan med klassisarna innan jag drog hem. Vår skola har faktiskt riktigt bra mat måste jag säga, även om det inte är en stor bragd jämfört med högalid.

Snart ska jag iväg till stan för att möta upp syrran, hon skulle köpa lite danskläder och så ska vi väl käka nåt innan det bär av mot träningsstället. Ikväll är det sparkar och slag för hela slanten, vi ska nämligen prova på kickboxning!
Jag har vrait intresserad av det en längre tid men först nu har det blivit handling av tankarna. Min kusin har ju varit världsmästare eller nåt i det så jag borde ha en del i generna, haha!

Dags att packa ihop grejerna och dra snart, berättar senare hur det var :) <3


family first

Nu har jag precis slagit mig ner framför datorn efter en dusch, satt på lite coldplay och börjat torka mitt hår.
Dagen har mestadels spenderats hemma. Sov länge, fixade med lite usa-papper och drog en sväng med dammsugaren. Sen hängde jag med familjen och såg "Mamma Mia" på bio, den var faktiskt riktigt bra!

Igår var jag ju helt körd, trodde absolut inte att jag skulle kunna hålla mig vaken längre än till nio eller nåt, men min älskade släkt höll mig sysselsatt och jag klarade till och med av att ha ögonen öppna hela bilresan hem!
Enligt många jag känner spenderar jag ovanligt mycket tid tillsammans med mina mostrar, kusiner, sysslingar och allt vad det är, men det har jag alltid gjort och jag tycker det är riktigt härligt! Vi är ju en ganska stor släkt så alltid finns det någon eller något att fira :D

Imorn bär det av till skolan igen, 8.00 med idrott, snacka om att vilja döda oss!

lördag

Jag vill bara krypa ner i sängen igen och sova bort hela den här dagen...
Det blev nog lite väl mycket av det goda igår=jag mår skit idag. Men som tur var gjorde jag inte bort mig iaf tror jag.
Ikväll ska jga iväg till min morbror på kräftskiva, jag som verkligen inte känner för att vara social överhuvudtaget idag.
Nu kommer mamma hem också, det känns som att hon har lite väl bra koll på att jag inte var helt nykter när jag kom hem igår, vi får väl se om hon säger nåt, jag kom ju iaf hem välbehållen rätt tidigt.

Nu ska jag nog fixa till mig lite, och kanske läsa lite i min bok. Håll tummarna för att jag ska lyckas hålla mig vaken ikväll!

Update: råkade bara spara som utkast igår, därför publiceras detta inlägg först nu.

RSS 2.0