tiden flyger iväg

tjoho!
nu är även en helg avklarad och imorn bitti bär det av till skolan igen. Jag förstår inte hur dom kan lägga en idrottslektion måndag morgon kl 8! Tur att vi iaf missar den som är på onsdag kl 8..
Helgen har varit rätt chill. I fredags efter skolan drog jag först till vällingby med hanna o hilda, sen shoppade jag lite där. Kvällen började med förkrök hos Jessica innan vi drog iväg till ulvsunda där det var insparksfest. Det sög verkligen så vi drog därifrån efter typ en timme. Lördagen bestod av jobb hela dan så på kvällen var jag inte så taggad + att alla typ var i kungsan på nrj, men jag stannade hemma o kollade på pearl harbor som faktiskt var riktigt bra!
Idag har jag varit på ikea med familjen och köpt lite grejer till rummet, ikea är verkligen "the place to be" ÄLSKAR DET!

Nu ska jag nog snart krypa ner i sängen så jag orkar ta mig upp imorn, ciao!

can't stop this feeling I've got

Hallå!
Efter en vecka i skolan börjar man känna av läget mer och komma in i rutinerna. Lektionerna rullar på nu, men vi har inte hunnit med mycket alls.
Fortfarande umgås alla med alla väldigt mycket vilket jag tycker är bra för att man inte ska fästa sig för mycket vid några och sedan inse att det är helt fel. Det som är tråkigt är ju bara att ingen riktigt har visat sig vara lite spårad vilket jag är van vid. Jag vill ha någon man kan freaka loss med! Tur att jag har mina gamla brudar som jag kan spåra lite med på helgerna. Kan väl inte säga att denna helg var ett undantag, blev väl ca 5 h sömn på två nätter, men väldigt händelserika kvällar var det allt!

Imorgon har vi randig fm och börjar alltså halv 1, riktigt skönt att vi slipper idrotten och att få sova lääänge!

håll ihop

Det är ibland jobbigt hur mycket personer kan betyda för en. Jag har några få som jag aldrig skulle klara mig utan, men just nu känns det som att vi inte är lika tighta längre och jag känner hur glappen mellan oss växer. Jag tar till stora krafter för att hålla oss samman, men samtidigt kan jag inte göra allt. Jag behöver hjälp och stöd från dessa personer. Ifall detta inte uppnås snart vet jag inte om jag orkar längre. Vi har haft så underbara tider tillsammans som jag inte vill ska vara över riktigt än. Jag behöver er, speciellt nu när allt är nytt i skolan etc. Det måste finnas någon jag kan falla tillbaka till, som känner mig utan och innan och vet hur jag fungerar. Annars kommer det här bli riktigt svårt för mig, och helst vill jag inte at det blir jobbigare än nödvändigt.

Jag finns för er, hoppas att ni finns för mig.

Blackeberg, here I am!

Första dagen i skolan avklarad.
Började lite ensamt, kände inte en enda jävel och alla tycktes känna någon, men jag checkade upp vilken klass jag skulle gå med och sen drog vi iväg till aulan. Efter lite snack av rektorn blev våran klass uppropad och vi fick gå iväg till klassrummet med våra mentorer.
SP1A blev det, verkar vara en bra klass men nu i början känner ju ingen någon så lite stelt och så blev det.
Försökte att snacka lite med de flesta för att känna av lite vilka som "är som jag" och som man skulle passa med, lite svårt att känna nu, så lära-känna dagarna fortsätter.

sommaren

Bara 11 dagar kvar tills skolan börjar igen.
Hade mycket högre förväntningar på den här sommaren än jag borde haft.
Den här sommaren har tagit slut innan den ens började känns det som.
Har inte hunnit med så mycket, mest jobbat känns det som.
Arvika var ju bästa i mitt liv, men det var 4 dagar, sen var det över.
Vädret har varit rätt pissigt så man har väl inte kunnat sola & bada så mycket.
Den sista veckan ska jag vara konståkningstränare.
Sen blir det gymnasium,
Blackebergs gymnasium,
Sam-ekonomi
Det ser jag fram emot...

RSS 2.0