fuck it

Måste allt vara så jävla svårt?
Man tror att allt börjar se ljusare ut, men då händer nåt som drar ner en i skiten igen.. Hatar känslor, det skulle vara så mycket lättare om man inte kände något eller bara kunde vara helt iskall till sånt man inte vill ta åt sig. Men nu ser det ju tyvärr inte ut så och man får väl försöka klara sig iaf även om dte känns förjävligt.

Nu blir det lite glassätande som alltid får mig på lite bättre humör!

28/2

Nu börjar det hända lite på det här lovet! Vera kom hem igår, så efter en dag hos farmor träffade jag henne. Vi var ute ett tag och mötte lite kompisar, sen drog vi till mig och kollade på green street hooligans, det är verkligen en film jag kan rekommendera, inte minst för att Pete är en riktig hottie!
Idag sov vi ut länge, sen åkte jag och tränade/var tränare och nu kommer snart Vera och Carrot hit. Får väl se vad vi hittar på, men det blir nog nice oavsett.
Nu måste jag kila och städa upp lite här i soptippen (mitt rum) så att de inte får en chock när de kommer in!

hej så länge!


bullbak

Har precis bakat lite kanelbullar, så nu kan ni väl gissa vad jag  gör? kollar på scrubs och svullar bullar.
Jag älskar att baka, det är lite göra när lugnande och perfekt att göra när man har lite tråkigt. Jag kommer bli nya Izzie i greys anatomy när jag blir äldre, bara att jag kommer käka upp allt jag bakar också!

Skulle dragit till Mary tidigare, men det blev lite ändrade planer så nu sitter jag här. Jaja, det har varit riktigt skönt att bara ta det lugnt i några dagar! Det har nog inte hänt på flera månader!

Tillbaka till tvn igen nu då, pusshej!

kärlek

kärlek, det är något stort och mysigt. Om kärleken är stark och äkta kan den styra våra liv till en stor del. Därför är det så viktigt att hitta någon speciell att ge sitt hjärta till. Hur ska man veta att det är rätt? Och hur ska man veta att den andra känner likadant?

Att få sitt hjärta krossat är något av det svåraste man kan uppleva.. men om det inte fungerade för båda är det väl ett tecken på att man inte var menade för varandra. Ofta är det nog så att man fortsätter att försöka även om det inte känns rätt från början bara för att se ifall känslorna förändras. Tyvärr händer detta väldigt sällan och istället ger man den andra personen falska förhoppningar om att allt är perfekt.

Det här med livslång kärlek, det låter helt otroligt i mina öron, att bara ha en person i sitt liv som man ägnar sig åt, att man inte tröttnar på varandra. Det är en känsla jag vill uppnå, men det är något som är svårt att finna, speciellt när det inte ska vara ett påtvingat förhållande, att man hänger kvar vid varandra bara för att det alltid har varit så, utan att man har några riktiga känslor för varandra.

Just nu söker jag inte efter denna livslånga kärlek, jag har bara kommit en bråkdel igenom mitt liv och den rätta söker sig nog till mig tids nog. Däremot saknar jag närhet, någon att mysa med och som alltid finns där när man behöver någon att vända sig till.


image6





träning

Nu är jag vaken och förbereder mig för nån timme eller två på gymmet. Ska bli ganska intressant att se vilken nivå kondisen ligger på och hur mycket jag kan göra utan att min rygg strejkar. Jaja, träning blir det iaf vilket känns skön, jag klarar inte av att vara stillasittande för länge!
Sen får jag se vad resten av dagen har att bjuda på, ska antagligen åka och köpa färg till rummet med mamma, mer planer inför kvällen dyker väl upp så småningom.

puss

skor, skor, skor

Klickade runt lite på asos och hittade dessa jävligt snygga skor som jag verkligen inte skulle ha nåt emot att bära på mina små fötter. De var inte så dyra heller, 416 respektive 347 kronor. Frågan är bara om jag skulle kunna använda dem, med mina fötter brukar jag inte kunna köpa skor utan att pröva dem innan. Så hårt kan det vara om man har åkt konståkning större delen av sitt liv, det sätter verkligen sina spår.

image3image4

De är verkligen galet snygga, kanske kan hitta ett par liknande i USA annars?

ny årstid, ny färg

Nu är det verkligen vårkänslor i luften när man går ut! Solen skiner och det är nästan 10 grader, men det skulle inte förvåna mig om det börjar snöa imorgon. Man får väl njuta av det fina vädret så länge det varar!

Eftersom jag inte har så mycket planerat under veckan så tänkte jag att det kanske var dags att äntligen göra om rummet! Har tänkt göra det sen i somras, men tid och ork har inte funnits. Men nu ska det bli av! Gäller bara att ta tag i det och städa upp här inne och få ut lite grejer så att jag kan måla.
Det blir antagligen tre vita väggar och en beige fondvägg, sen ska jag ha mer detaljer i brunt, guld och beige.
Funderar även på att ha en bord i något guldigt mönster högst upp på väggen runt hela rummet.
Det ska iallafall bli en ganska rejäl förändring mot det blåa jag har nu som jag är såå trött på!

Vad tycker ni? någon som har några bra tips och idéer?

saknar dig syster

Alla syskon har ju en speciell relation till varandra. Jag och min två år äldre syster har väl aldrig pratat om allt med varandra, men jag har endå en trygghet hos henne som jag inte uppnår med någon annan. Hon är alltid så snäll, min storasyster, ibland nästan lite för snäll. Hon har aldrig hamnat rakt i skiten för hon är en sådan ängel inför mamma och pappa. Dom tycker nog att det är synd att deras andra dotter inte blev likadan. Men jag vet att det finns mycket hon döljer, hon är inte en sån ängel som man kan tro.. Hon erkänner det inte helt, men jag vet, för jag känner henne nog bättre än någon annan. Jag förstår även om hon inte säger något, och hon gör detsamma med mig. Så det är ganska hårt att inte ha henne här i ett helt år. Jag behöver tryggheten hon utstrålar, och jag behöver närheten från henne. Jag känner mig ganska ensam här hemma utan henne måste jag erkänna, men om 4 veckor får vi återse varandra och jag får höra alla smaskiga detaljer om vad som händer i USA vilket hon inte berättar när hela familjen pratar med henne.
Snart tar "the swedish sisters" över spooner under två veckor, och det är något ingen där kommer missa!
Maja, jag saknar dig <33

onödigt med rubriker till varje inlägg

Nu är ju helgen nästan slut, men det gör inget för min skull eftersom det är sportlov :) allstå en vecka kvar att bara chilla järnet tills det är back to reality och skola igen.
Dagen har varit soft, drog iväg och solade i förmiddags och sen har jag kollat på några avsnitt av one tree hill och fixat lite grejer. Mina föräldrar kom nyss hem vilket känns lite segt, älskar känslan av att vara ensam hemma.
Det som är positivt är väl att jag kommer få äta riktig mat igen, hahah!

Imorgon ska jag och mary vara duktiga och ge oss iväg och träna! Det var ju rätt längesen mat spenderade tid på gymmet pga min ryggskada, men nu skiter jag i att det gör ont och kör järnet imorgon. Vi får väl se vem som har bäst kondition av oss två nuförtiden och vem som har påverkats mest av alla cancerpinnar.

Skulle även behöva pallra mig iväg till en massör och till linsbutiken, tur att jag inte har så mycket planerat i vecknan så att jag kan få såna saker gjorda!

puss!

Vilken jävla kväll

Gårdagen var skitnice! Kvällen började med middag och förfest hos mig med lite folk. Vid elva drog vi iväg till kärrtorp på fest. I början var det inte så bra drag pga några jävligt tråkiga tjejer som stängde av musiken och epilepsi-lampan hela tiden! vafan, är det fest så är det, då kan man ju lika gärna dra om man ska va så tråkig.
Efter nån timme eller så började det dra igång lite mer, och i slutet av kvällen fanns det en hel del minnesvärda upplevelser... jag säger bara bazz för vissa. vatten för andra.
Runt fyra var vi väl hemma hos mig igen där sängen blev min bästa vän.
Idag har väl alla mått sådär lagom bra, fet bakisdag med pizza och tv-tittande hela dagen lång!

härlig helg

weeeey, imorn drar mina päron till fjällen över helgen vilket betyder ff hos mig och fekke hela helgen :D Jag älskar verkligen när föräldrarna åker bort, även om man kanske inte har något röj är det bara så härligt att ha huset för sig själv och inte bry sig om någon annan.
Nackdelar finns ju dock nästan alltid, och i det här fallet är det väl att jag måste laga mat själv.
Jag är faktiskt ganska duktig på att laga mat, men det är ju bara sååå långtråkigt och jobbigt! Får väl leva på pasta eller nåt vilket brukar vara det enda jag orkar göra :P

onödig kunskap?

Nu är det färdigpluggat för idag! Har prov på andra världskriget imorgon och känner äntligen att all fakta om hitler, stalin och alla slag hit och dit börjar sitta!
När jag satt där och försökte nöta in allt detta funderade jag också lite över hur mycket man glömmer bort av allt som man lär sig i skolan. I mellanstadiet kunde jag alla länder i Afrika och Sydamerika samt alla huvudstäder, men kommer jag ihåg något av det nu? Skulle gissa på kanske tio länder och hälften så många huvudstäder.
Men behöver man all den kunskapen? När det gäller just geografi så kan det ju iofs vara ganska bra att veta på ett ungefär vilken del av världen något land ligger, det här till allmänbildningen. Men det finns så mycket annat, som tex hur Sveriges kung såg ut på 1700-talet. Jag kommer ihåg att vi fick rita massa kungar någon gång i 5an-6an, det kanske var ett sätt för att komma ihåg vilka det var, vem jag tyckte ju såklart att det viktigaste var om kungen jag ritade blev lik dne på bilden. Har jag någon aning om vem det var? Inte den minsta! Bryr jag mig? Inte mycket.
De första åren i skolan gjorde vi verkligen ingenting, kanske en prick-till-prick uppgift på "mattelektionen" och lyssnade på en saga på "svensklektionen" Sen var den dagen slut. Om åren skulle bli lite mer intensivare i början skulle man kunna skippa minst två skolår! Mycket mer tid till annat alltså!

nej nu blir det lite mer repetition så att jag kan höja mig i historia imorgon, puss!

två dagar till lovet

Bara två dagar kvar till sportlovet nu! Det här lovet känns riktigt välbehövligt för de flesta eftersom skoltröttheten ligger på topp!
Tyvärr ska jag bara vara hemma på lovet, skulle inte banga på att åka skider nånstans direkt som nästan alla andra jag känner ska göra. Men nu får jag i alla fall tillfälle att koppla av ordentligt och dra ner på tempot i en vecka. Så lite skönt blir det nog!

Nu är det också mindre än en månad kvar tills jag drar till USA. Jag ska dit och hälsa på min syster i Wisconsin, men innan det blir det några dagar i New York, så om någon har tips på vad man bör göra där mottags det mer än gärna :)


image2


NEW YORK!

studiedag

Idag har varit en ganska bra dag. Vi hade studiedag vilket var otroligt skönt, speciellt när tisdagar är den jobbigaste dagen i skolan. Igår sov jag hos vera, jag tar varje tillfälle jag får att sova borta, och vad kan göra dte bättre än att veras päron är på landet? Så där kunde vi sitta i fönstret och ta en cigg och bara stänga ute alla bekymmer.
Vi somnade ganska tidigt och sov ut länge imorse. Sen bar det av in till stan för att träffa Laura och Amanda, vi kollade runt i lite affärer och käkade frukost/lunch i kulturhuset
Imorgon är det skola igen, men det är bara tre dagar kvar till lovet! Ska bli helt sjukt skönt med sportlov även om jag bara ska va hemma.

puss


livet är hårt

Jag kan inte riktigt komma på vad det är, men allt känns bara så hopplöst nu. På utsidan verkar det nog som att jag har ett riktigt bra liv, med kompisar och en familj som bryr sig om mig och som jag kan vända mig till. Men ändå känner jag mig ensam, jag vet inte vem jag kan anförtro mig åt, för de skulle ändå inte förstå när jag inte har något konkret som tynger ner mig, vad ska man säga? är det någon mening att ta upp något sånt eller kommer de bara tycka att jag gör en för stor grej utav det och att det finns många andra som har det mycket värre?
Jag har alltid varit med de mest högljudda i klassen och trivs utmärkt med den, jag vill absolut inte ändra på min bekantskapskrets. Däremot vill jag förändra mig själv, jag vill bli mer utåtriktad och ta för mig mer, men jag vet inte hur jag ska börja.. Det känns som att jag har mer att ge, men ingen märker det utan väljer bort mig direkt och tror att jag bara är en liten svans till de andra, men svaret är att jag bara har lite svårt att öppna mig. När jag är med de personer som jag känner allra bäst kan jag vara riktigt speedad och uppvarvad, men annrs blir det lätt att jag låter de andra ta plats för att det inte ska bli nåt tjafs och så..
Jag vet att jag måste börja visa mig mer, men hur tar man första steget?

födelsedag, bebisar och morgondag

Kom nyss hem, har varit ute i Vallentuna och firat min kusin som fyller 18 idag, grattis Alexander!
Där var det även två helt underbara små ungar på 3 respektive 4 veckor. Fan vad jag älskar småbarn när de är så där tysta och mysiga! Tyvärr finns det allderles för många bebisar som skriker så att trumhinnan håller på att sprängas, då blir jag helt galen och vill bara slänga iväg barnen ut genom fönstret.
Jag fick även reda på att amning är ett av de snabbaste sätten att förbränna fett på, så det finns ju något positivt för kroppen med att ha fött barn iaf!
Imorgon startar dagen med träning i 1 ½ timme, bara ca 2-3 veckor kvar tills jag helt slutar att träna konståkning själv, sen är det bara tränarkarriären som gäller, måste dock börja träna lite annat för att inte komma helt ur form! Efter träningen imorn vet jag inte riktigt vad som händer, det var snack om att träffa Lena vilket var alltför längesen! Söndagar är ju alltid lika sega så varför inte liva upp dem lite genom att träffa henne? :) Förövrigt måste jag väl plugga lite, annars blir väl nästa vecka en riktig pina i skolan!

pusshej

fredag

Hallå!

Dagen har varit ganska chill hittills med bara typ 4 lektioner i skolan, fast en av dom hade vi matteprov :/ Det var hur svårt som helst och det kändes som att det gick asdåligt, menmen, jag gissade iaf på allt så jag får hoppas att jag kan skrapa ihop lite poäng. Egentligen skulle jag behöva få ett mvg, vill verkligen höja mig i matte! Nu tror jag dock att det bara blir vg..Får väl tagga till lite bättre till nationella istället!
Ikväll vet jag inte vad som händer, har inga planer än så länge men det skulle faktiskt vara ganska skönt att bara ligga hemma och kolla på tv och svulla :)

Äntligen har Alex och Calle Schulman börjat blogga igen! Det är något jag väntat länge på, dom måste nog vara sveriges skönaste människor (speciellt alex) varje inlägg är välskrivet och tillför något tycker jag!


xx


alla <3 dag, något att fira?

det finns en dag på året då man föräntas vara trevlig mot alla, man ska skicka små gulliga hälsningar till alla sina vänner och till någon man gillar. Om man dessutom har ett förhållande blir dagen bara ännu värre. Ni förstår kanske vilken dag jag snackar om, alla hjärtans dag såklart.
Detta är verkligen en onödig dag då man tvingas till att vara kärleksfull och komma med något speciellt till pojk/flickvännen. Varför inte bara göra något spontant en annan dag istället? Det känns mycket mer romantiskt och jag skulle nog bli gladare för det när det är en riktigt stressig eller seg vecka så att det blir ett tillfälle då man kan njuta av varandras umgänge utan att man känner någon större press på att man ska hitta på de bästa händelserna tillsammans med sin käresta.

Så ett tips om ni vill nå fram till mig, gör det inte på alla <3 dag, då skiter jag i det. Hellre att ni livar upp en tråkig vardag istället!

puss


Ny blogg

Nu har man skapat en blogg också, den kommer väl handla om det mesta.. oftast om mina tankar och åsikter men även vad jag gör på dagarna.
Jag är 15 år och lever kanske ett ganska vanligt "svenne-liv" i Stockholm, går i skolan, träffar kompisar, tränar och så.
Men jag hoppas få ut något mer av den här bloggen än så, jag vill kunna skriva av mig någonstans, men ändå rikta mig mot någon/några, då kan jag strukturera mina tankar bättre och få fram något av allt som snurrar i min skalle.
Mer skrivande kommer så småningom, nu är det dags att sova om jag ska orka upp imorgon.

Puss!

RSS 2.0