Grattis mamma & pappa!

Hallå!
Idag har det varit en mycket speciell dag för min familj. Det är nämligen så att mina föräldrar har gift om sig.
Det började 1989 då de gifte sig första gången. 9 år senare var deras kärlek inte lika stark till varandra längre och de valde att separera. Men efter att ha varit åtskilda i 4 år och båda provat på hur det var att leva med andra partners och familjer insåg de sitt mistag och blev tillsammans igen.
Sedan dess har det rullat på och de flyttade ihop efter ca 2 år. Nu bor vi tillsammans och har det riktigt bra.. Det känns verkligen som att de hör ihop och de ser på varandra med en annan blick än jag någonsin sett dem ha mot någon annan. Den blicken utstrålar lycka och kärlek.
så idag, den 24 juli 2008 kl. 16.00 ägde vigseln rum i stadshusets trädgård. Det hela var mycket enkelt och det var bara de två, jag, maja, farmor och mormor närvarande (+massa turister som var väldigt nyfikna) Efter detta tog vi oss till gamla stan och åt en god middag och drack champagne på en restaurang innan vi tog oss hem och avslutade kvällen med bara familjen och en till flaska skumpa :D
Dagen har bestått av glada miner och lyckliga stunder med de allra närmsta, men jag hoppas ändå att de håller fast vid varandra den här gången så att jag inte behöver vara med om ännu ett giftermål mellan dem.

<3

kvadraten är hel igen

Nu är jag hemma och har precis druckit upp ett stort glas oboy och käkat en bulle onyttig som jag är!
Idag vaknade jag av att sofie ringde mig vid 11 eftersom vi skulle ses. Väldigt tidigt för mig men det var väl lika bra så att man får ut nåt av sin lediga dag och så fick jag ju mer tid med henne.
Vi drog in till stan och shoppade, för min del blev det en jacka, ett linne, ett par skor, leggings och lite armband. Men nu måste jag spara mina pengar för jag har kommit på en jävla massa saker som jag måste ha pengar till :/

Kvällen har spenderats med mina favoriter!
amanda och laura kom hem idag så nu är hela truppen samlad. Vi satt och fikade ett bra tag innan vi drog hem till luren.
Jag förstår verkligen inte hur vi ska klara av att gå i olika skolor i helt olika delar av stan och inte kunna träffa varann varje dag! Självklart så kommer vi hålla ihop men det kommer inte bli så ofta som nu, vi är typ beroende av varandra och efter några dar utan varann blir det olidligt!
Vi planerar iaf en resa till spanien nästa sommar vilket skulle vara perfekt :D

P-O!

arvikafestivalen <3

shulululu!
Har nästan slutat skriva helt i den här bloggen, men ibland känner jag att jag måste uppdatera lite, mest för min egen skull eftersom att dte inte är många som läser.
Sen jag skrev sist har jag hunnit vara på arvikafestivalen och varit ute i skärgården.

Arvika var verkligen helt grymt! Åkte dit på onsdagkvällen och kom dit torsdag morgon. Första dan spelade bla Timo räisänen, håkan hellström, lasse lindh, kate nash och the kooks. The kooks var bästa konserten jag varot på och stämningen var på topp!
Dagarna var stekheta med temperaturer runt 30 grader, så man kunde inte unna sig någon sovmorgon direkt när tältet var som ett växthus. Kvällarna var riktigt sköna och man träffade mycket trevliga människor från olika delar av sverige, och även från norge och danmark.
Trots att jag själv och alla runtomkring var ofräscha och trots att man inte fick någon sömn var det något av det roligaste jag gjort och jag skulle INTE banga på att dra dit nästa år igen :D

Kom hem på söndagkvällen, riktigt sliten och trött, men det var inte mycket sömn jag fick iaf. Måndag morgon var det bara att kliva upp runt sju för att ta bilen till dalarö där båten gick till fjärdlång.
Vi har som tradition att varje år åka ut 4 familjer och tälta på fjärdlång. Det är alltid väldigt chill och man kan välja lite själv vad man vill vara med på, det brukar bli lite promenader, kortspel, badande och den traditionella fotbollsmatchen som barnen alltid vinner.
Nu är jag hemma och försöker kurera min förkylning och ta det lite lugnt, men imorn hoppas jag att det blir lite kul grjer som händer :)

ciao!

arvikafestivalen 2-6 juli

Håller på att packa för fullt just nu, drar ju nämligen till arvikafestivalen imorn!
Vi åker på kvällen och är framme i arvika vid 6 på morgonen, alltså blir det en del åkande hela natten.
Fan vad jag har längtat efter den här resan. Åker med mina allra bästa kompisar så det blir liksom en sista grej vi gör tillsammans innan hösten då alla börjar på olika skolor utspridda från bromma till nacka till danderyd till söder.
jaja, nu måste jag fortsätta plocka ihop grejer och snart gå och lägga mig så jag inte sover bort hela dagen imorgon!

c ya <3

RSS 2.0