USA, here I come!

Imorgon bitti drar jag iväg till USA under 2 ½ vecka!
Det ska bli så jävla skönt att komma bort från Sverige ett tag och bara chilla galet. Vem vet, när jag kommer tillbaka kanske jag har lärt mig att uppskatta lite av sveriges miljö och natur. Det känns verkligen som att ett miljöombyte behövs och det ska bli interessant att se likheter/skillnader där och här.
Vi ska ju först till New York där det är full rulle hela tiden vilket är nice på sitt sätt. Sen ska vi till Spooner i Wisconsin som är helt tvärtom med sin skog, lugna samhälle och kalla klimat.
Det kommer väl bli en hel del shopping, framför allt i New York men vi ska även åka runt och upptäcka lite andra delar och sevärdigheter.

Bye!

hur mycket krävs för att alla ska bli nöjda?

Har haft ett väldigt seriöst samtal med min pappa idag, vilket inte var så kul men känns ganska skönt nu.
Jag har aldrig berättat för mina föräldrar vad jag gör eller vad jag känner, vi har helt enkelt inte haft den relationen.
Därför blir det väldigt svårt att berätta hur jag mår nu när jag väl var tvungen att göra det, men det är samtidigt svårt att avgöra vad man ska välja at berätta utan att öppna sig helt och hållet. Det har jag ingen tanke på att göra eftersom det skulle få enorma konsekvenser.
Nu känns det ändå som att de har fått lite koll på att det inte alltid är så lätt att vara i mina kläder och att de kanske inte alltid ska bete sig som att jag är guds bästa barn för att det ger mig ännu mer press än vad jag redan har.
Fast det skulle de nog iofs inte fortsätta göra efter att ha kommit på mig med att ha lite saker som jag inte borde ha i mina fickor och sedan upptäcka att jag ljugit om det tidigare "/
Denna dag har jag alltså känt alltifrån tröthet och ånger till glädje och sedan skräckslagenhet, ilska och sorg.
Nu är jag helt slut, puss!


tårtkrig

Gårdagen började verkligen chill med massa svull och melodifestivalen.
Sen kommer Jag och Laura på den brillianta idén att ta den feta gräddtårtan som stod i våran kyl och mosa in den i någons ansikte. Det började med ett misslycket försök på Rasmus, sen var kriget igång. Tårtbitar flög runt i hela huset medan Laura som var grundaren till det hela låste in sig på toaletten. Det var verkligen underbart att få kleta runt grädden i ansiktet på mina vänner, det är annars bara sånt som man tänker vore underbart att testa men som man aldrig gjort. Men nu gick drömmen i uppfyllelse, jag har nog aldrig sett skabbigare ut i hela mitt liv än när jag klampade runt där med grädde och hallon i hela håret och över alla kläder.
Resultatet av vårat lilla påhitt blev dock att hela huset såg ut som en mosad tårta och att vi fick ägna en hel del tid åt att städa upp här hemma, men det var det helt klart värt!
Förövrigt blir jag lika förvånad varje gång jag kollar runt i alla rum och ser lite röda hallonstänk här och där på dom mest förvånande ställen...

sista träningen

Sista konståkningsträningen för min del närmar sig! Imorgon har jag den kl 19-20. Sen är det slut med skridskoåkandet för min del. Kommer självklart sakna alla kompisar där och även själva träningen men det känns väldigt skönt att äntligen slippa planera hela sitt liv utifrån när man har träning.
Fast helt fri från isen kommer jag ju ändå inte bli, kommer fortsätta som tränare för småbarnen och funderar även på att gå en domarkurs eller filmningskurs, alltid bra att ha kunskap inom alla områden :)
Får väl se hur det går för mig att hålla igång nu, men ska försöka ta tag i det själv och kanske även prova på kick-boxning eller liknande, det verkar askul och ger skitbra träning!


t-shirts

På min skola har vi en så kallad sex-och samvecka för 9orna. Jag sitter med i gruppen som ska planera det hela och ge förslag på vad veckan ska innehålla etc.
Nu är det så att vi har bestämt att det ska tryckas t-shirtar! Alla 9or ska ha likadana för att man ska få en mer "vi"-känsla och för att det ska bli mer speciellt. Diskussionerna om dessa tröjor har varit heta och många förslag har kommit, men alla har varit ganska tråkiga. Tills igår när ett nytt förslag droppade in! På tröjan är det en vattenkran som sprutar ut regnbågsfärger och så står det: Låt kärleken flöda!
HAHA, det är så otroligt gay så jag kan inte sluta skratta! tänk er att gå runt med en jävla hippie-tröja med den texten! typ: hej alla lebbar, ska vi hångla?
Lärarna tyckte den var helt fantastisk och ville genast trycka upp 500 ex utan att bry sig om klassernas åsikter.
Men tji fick dom! 3 av 5 klasser tycker att den suger och bojkottar nu försäljningen vilket krossar meningen med tröjorna.
Nu ska jag utnyttja min maktposition i gruppen och lägga fram våran klass skitsnygga förslag där det står Ms. Kinky respektive Mr. Horny och så ska det vara fluffiga handbojor på tjejernasoch en nyckel på killarnas. Nu måste vi genomföra det här och få SNYGGA t-shirtar som man faktiskt kan använda, visserligen är pride t-shirtarna ganska roliga, men nej tack.

LÅT KÄRLEKEN FLÖDA!

Beach 08 närmar sig

Förberedelserna inför beach 08 har satt igång!
Har börjat med mina 200 dagliga situps igen vilket känns jäkligt skönt, men mina muskler är verkligen inte på topp. Nu är det bara kosten som bör läggas om, måste sluta med mitt sötsaks-ätande genast! Nu får vi se om jag lyckas med mitt mål till sommaren.

Före                        Efter            
   

ps. tyckte det var pinsamt att lägga ut en bild på mig själv så jag tog en som såg ut att vara samma size..

känslor

Ingen förstår hur jag känner mig. Men jag gör heller inga försök till att få dem att förstå.
Jag vill att de ska se i mina ögon hur jag mår och vad som är fel utan att prata om det. Jag blottar mig sällan för någon, varken mina föräldrar eller vänner. Därför tror de att jag inte har några problem. Samtidigt som jag vill att de ska veta vill jag inte släppa in någon alltför mycket. Denna karusell snurrar ständigt runt i mitt huvud, hur ska man få folk at inse vad som är fel utan att berätta allt?
Jag hatar att prata om mina egna känslor men jag lyssnar gärna och vill försöka hjälpa andra! Jag måste lära mig att kunna ta den hjälpen själv ibland också.


dagens planer

Elevensval-dag på eftermiddagen idag. Tanken var att plugga SO i tre lektioner och kunna allt utantill sen, men när ingen av de jag satt med hade pluggat något blev det inte så mycket gjort för min del.
Istället snackade vi lite om vad vi skulle göra efter skolan och spelade "basket" med mitt halsband som korg :P

Lite kortfattat om vad de skulle göra, finns även uppskrivet i min bok precis som alla andra nödvändiga tankar som dyker upp på våra lektioner.
Albin ska klättra idag
Affe ska till konfan
Siri ska plugga
Ludde ska runka järnet
Serkan ska dra till Österrike en sväng
HP ska plugga som ett djur
Emma ska sova PULLA!

Haha, det sista skrevs inte av mig bara så ni vet!

tävlingshelg

Sitter här med en jävla hosta som inte vill gå över, lagom kul att sitta i ishallen vid domaren och vara nära att hosta upp lungorna i hennes öra.
Det var alltså tävling idag som våran klubb anordnade, jag tävlade inte själv eftersom jag har varit skadad och ska sluta om ca 1 ½ vecka. Men jag var där som funktionär och mitt jobb idag var att sitta och knacka domaren på axeln när åkarna hade åkt halva programmet.
Ganska segt men bättre än det jag ska göra imorgon vilket är att rabbla upp resultat som en annan ska skriva in i protokollet.
Imorgon tävlar även alla DIF-åkare! Tyvärr är det i två olika ishallar, men rapporter från solna där c-åkarna tävlar kommer nog så fort de får några resultat!

Ikväll har jag inga bestämda planer längre, de riktiga planerna sket sig, nu är det ganska oklara alternativ men förhoppningsvis händer det något kul, annars får jag väl kolla på melodifestivalen som mina päron så attjag dessutom kan vara med i alla diskussioner imorgon då det kommer vara hetaste ämnet i ishallen.

kom precis på att jag hade glömt min mjölk i micron! bäst att ta ut den innan pappa märker att den står där :S då lackar han väl som vanligt!

peace out

tankegångar

Jag känner mig ful, fet, trött och som en riktigt meningslös person.
Det känns som att allt jag gör blir fel. Och jag hatar mig själv för att jag inte klarar av all press jag har på mig från alla håll.
Det är inte bara press utifrån, utan inom mig håller just nu tredje världskriget på i sin värsta fas.
Jag är förvirrad, vet inte hur jag vill ha livet eller vad jag känner.
Samtidigt är det utåt, hur jag ser ut och vilket intryck man gör på andra.

Jag önskar att jag inte brydde mig, men egentligen är det ganska viktigt.
Jag gillar inte att sticka ut så mycket men samtidigt vill jag bara inte vara en i mängden som ingen bryr sig om.

Jag försöker samla tankarna, men lyckas inge vidare.

Hela jag är slutkörd och riktigt deppig.

Förhoppningsvis blir morgondagen bättre, jag har ju klarat mig ur det förut, så varför inte nu? Än finns en litenliten gnutta hopp inom mig om att livet inte behöver vara såhär.

trötter som vanligt

Kom precis hem från Dan där jag har kollar på film och käkat godis halva kvällen, det var lite mysigt även om vi båda fick kämpa för att hålla ögonen öppna och verkligen förstå vad filmen ens handlade om.
Nu ska jag nog vara min trötthet till lags och gå och lägga mig..
Men en bra sak är att jag har sovmorgon till 8.45 imorn, det innebär alltså några minuters längre sömn än vanligt

Godnatt <3

tiden går snabbt när man har roligt

Nu är det 6 månader och 7 dagar kvar tills jag fyller sexton! Det går nog ganska snabbt, men samtidigt känns det som att det är evigheter kvar!

Och om två veckor är jag i New York! Vilken lycka att åka bort från detta trista och gråa land även om dte antagligen inte kommer vara så mycket varmare där.

Nu har jag helgen att se fram emot, den kommer bli fullspäckad eftersom vi har tävling som jag måste hjälpa till på lördag och söndag samt de vanliga helgbestyren!

Livet ruller på och det känns riktigt bra nu!

festfixare

Nu blir det ju fet fest för laura på lördag, allt håller på att planeras i minsta detalj så jag sitter nu och sätter ihop en spellista med bra partymusik.

Någon som har tips på bra låtar?


framtiden

Sitter och funderar lite på framtiden, det skrämmer mig verkligen att inte veta någonting om vad som kommer hända eller hur både jag själv och mina vänner kommer vara i framtiden!
Vuxenlivet är verkligen skrämmande, och det kryper på en mer och mer och det egna ansvaret blir större. Det är visserligen skönt ibland, men man vill fortfarande ha tryggheten att föräldrarna kan hjälpa en ibland.
Jag kan inte se mig själv som vuxen med man, barn och ett eget ställe att bo på. Jag får ofta höra av vänner att jag kommer bli en riktig svennebanan med villa, volvo, vovve. Detta känns ganska tråkigt att ha ett så förutbestämt liv där man inte kan skilja dagarna för att varje dag är den förra lik.
Min familj nu är en ganska typisk svensson-familj. Den består av mamma, pappa, min syster som är två år äldre än mig och så jag själv. Vi bor i ett villaområde i Bromma.
Varje dag för mina föräldrar ser ungefär likadan ut:
De går upp, duschar, äter frukost och så. Sen bär det av till jobbet, efter jobbet ska man kanske handla lite och så hem och laga middag eller hämta mig eller syrran från någon träning. Sedan jobbar de lite hemma, kollar på tv, löser korsord eller liknande. Sen går de och lägger sig ganska tidigt för att börja om med exakt samma mönster nästa dag.
På helgerna är det städning, tvättning, träning och kanske lite släktkalas om man har tur.
Favoritprogrammen kan ni kanske lista ut vilka det är: Så ska det låta, på spåret och melodifestivalen.

Detta låter som en total mardröm för mig men jag skulle samtidigt inte bli förvånad om jag själv satt sådär en fredagskväll med ögonen stirrandes på så ska det låta för att sedan kunna diskutera det lite med mamma efteråt och sedan gå och lägga sig vid tolv (då är det väldigt sent)
Jag längtar efter en framtid full av äventyr! jag vill resa, och upptäcka världen! Det finns så mycket mer utanför det här livet jag lever nu som jag vill ta del av. Jag vill ha ett fullspäckat liv med ett roligt jobb, spännande händelser och så småningom en tid som pensionär då jag kan blicka tillbaka på livet och inse att jag inte ångrar någonting och att jag har gjort allt som jag velat så att jag kan dö lycklig.

uppiggande

Har fått en hel del både mer och mindre smickrande smeknamn idag, det har varit allt mellan Emo-emma, fetto-emma och smarriga emma. Hahha, vissa människor kan verkligen alltid få en på bättre humör, även om det bara är några roliga rader på msn som piggar upp :) Tack för det ma homies!
Och så är det alltid det här med ironi, jag är jätteofta ironinsk, men det går liksom inte alltid hem hos alla vilket bara gör det ännu roligare!


whatever

Nu sitter jag här och äter glass vilket inte är en sån ovanlig syn. Har lite stenciler att göra men det är ju så mycket skönare att blogga lite och bara chilla, så vad gör jag såklart?
Jag som sa till mig själv att jag skulle bli en storsatsare nu sista terminen i nian, kan väl säga att jag inte lyckas alltför bra hittills :/ men med lite smör kan man lösa det mesta har jag kommit fram till, och i en stökig klass som min krävs det inte mycket för att verka vara en ängel (a)

middag

Nu har jag käkat middag.. eftersom mamma inte var hemma blev det något så simpelt som möjligt ; potatisbullar. Menmen, det funkar för mig, jag som inte är så himla förtjust i konstiga rätter som man knappt fattar vad det innehåller.

Bouef Bourguignon VS Spagetti och köttfärssås

Lätt att jag väljer spagettin, man fattar ju inte ens vad det andra är!
Haha, när jag flyttar hemifrånkommer jag leva på såna vanliga, enkla rätter som köttbullar och makaroner, pannkakor, korvstroganoff och tacos :) det är väl ungefär de rätter jag vet hur man lagar..

trött

shit vad trött jag är.. råkade somna med huvudet i franskaböckerna och vaknade nu när pappa kom hem. Det tar rejält på krafterna att börja skolan igen efter lovet! Ska väl snart äta middag och sen är det ju gossip girl på tv. Ska försöka gå och lägga mig riktigt tidigt idag så att jag är pigg och fräsch imorn. Som jag ser ut nu efter ca 5 h sömn de senaste nätterna vågar jag inte längre visa mig utomhus!

Nu blir det nog till att käka lite huvudvärkstabletter för att överleva kvällen,

Au revoir!

tisdag

Kom precis hem från skolan, hade håltimme sista lektionen så jag slutade väl vid halv tre.
Ganska tråkig dag som bestod av minst tre svensktimmar, jobbigt värre! Men det gav ju ändå lite resultat och vår grupp har äntligen kommit igång med redovisningen som ska hållas nästa lektion, måste bara styra om texten en del och lägga till lite efter att ha hört några andra redovisningar som var ungefär dubbelt så långa :P
jaja, det löser sig! Nu tänkte jag dra iväg och bättra på brännan lite innan jag sätter igång med pluggandet!

känner mig som en gammal kärring

Båda knäna
Ryggen - sprickor
Ryggen - sne ryggrad
Armbågarna - massa blåmärken
Huvudet - bula
Ögonen - trötta
Fötterna - ömma knölar
Vristen - överbelastning
Tungan - bränd
Höften - för många fall
Axlarna - stela

Det var nog alla ställen jag känner just nu som jag har ont på, det är helt sjukt att jag kan vara så mycket skadad.
Fast ryggsprickorna är värst, de läker ju aldrig! Känner mig helt handikappad när det alltid är något man inte kan göra för att det gör så in åt helvete ont!

Haha, min positiva syn på den här dagen sjönk helt plötsligt :P

riktigt bra träning!

Kom precis hem från en skitbra träning! Lyckades äntligen stå dubbel-flipp som jag har haft problem att landa jätteläänge nu! så jag är på toppenhumör :D
Fast det fick mig också att börja vela lite om jag verkligen vill sluta nu när jag står alla dubbelhoppen :/ men det sägs ju att man ska sluta när man är som bäst, så då är det väl dags!

För er som inte vet så tränar jag konståkning vilket jag har gjort i 8 år, men nu har jag bestämt mig för att sluta pga att jag har tröttnat, jag har drabbats av flera skador efter varandra vilket har gjort att jag inte har kunnat få ut så mycket av träningen och det har tagit så himla mycket tid och ork!
Har tränat minst fem dagar i veckan i ca 4 år, men de senaste månaderna har jag dragit ner på dte till två ggr per vecka vilket har känts ganska lagom.

Nu är dock frågan vad jag ska göra istället, kommer ju bli galen av att inte ha någon aktivitet.

Några förslag på någon rolig träningsform?

Laura 16 år!

Grattis Laura! Idag fyller min älskling 16 år!
Detta har firats lite smått i skolan, men i helgen blir det massor av firande med en rejäl fest tillägnad henne! :D

Skolan idag var ganska chill, hade tre lektioner.. Bild, svenska och slöjd. Skolmaten vågade man inte ens smaka på när man hade känt lukten så det blev buffé på dragon house, en riktig favorit!
Nu börjar jag känna att tröttheten börjar komma, sov ca 3 timmar inatt och det sätter ju sina spår kan man säga.
Träning ikväll 19-20,  innan dess ska jag plugga och käka lite, kanske hinner sy in min bikini också, nu när jag är insatt i det här med trådar och nålar efter syslöjdslektionen!

Ciao!

kan inte sova

ja, jag sitter fortfarande uppe, inte en chans att jag kan somna nu, men ska försöka göra ett försök snart!
Ska gå upp om typ 5 timmar, snacka om att jag kommer vara död i skolan imorgon! men jag får väl skylla mig själv som har vänt på dygnet så mycket.
Som tur är så är det fler som fortfarande är vakna så jag har några att snacka med nu :)

Idag är det fan Lauras födelsedag, GRATTIS ÄLSKLING <333

Jag vill också fylla år! men det är exakt 6 månader och 10 dagar kvar "/

veckan som kommer

Sitter och äter en chokladboll och dricker varm mjölk med honung. Pga halsont har det blivit min nya dryck, det lenar halsen jättebra och är faktiskt ganska gott! Så det kan jag rekommendera.

Veckans planering hittills:
Måndag: Skola, Luren fyller år så det ska väl firas lite smått med fika efter skolan tror jag, träning på kvällen
Tisdag: Skola, sen måste jag plugga inför prov på onsdag. Kanske äntligen skaffa mig en ny lins? :P
Onsdag, skola, franskaprov. Träning 18-21
Torsdag: skola, kanske träffa en kompis över en fika
Fredag, skola, sen är det HELG!
Lördag och söndag: Inga planer än så länge men firande av Laura blir det!
Ska kanske jobba en del också, men det beror på vad vi får för istider.

Ska förhoppningsvis komma lite längre på renoveringen av mitt rum under veckan också!

?

Känner mig allmänt förvirrad. Man tror att vissa relationer är slut för gott, men helt plötsligt blir man förvånad!
Träffade en gammal flamma igår, nu har han både skrivit på fb, messat och vill träffa mig i veckan, efter att precis gjort slut med sin tjej. Men jag tror faktiskt att han är minst lika förvirrad som jag och inte vet hur han vill ha det, därför är det bäst att ta tillfället i akt och gå tillbaka till mig som är singel nu? Whatever, har inga problem med att träffa honom, men har inga känslor för honom längre så jag får väl hoppas att han inte har några förväntningar.
Får väl se hur det blir med den saken..

Förövrigt borde jag sitta med näsan i franska böckerna nu eftersom vi har ett maffigt prov på ingång, jaja det går nog bra tillslut.


sista dagen på lovet

Ja.. nu är alltså sportlovet slut, det har varit ett ganska slappt lov, men det har varit riktigt skönt, tänkte summera det lite.

Fredag: Började hos mig, sen fest i kärrtorp (oförglömlg kväll för de flesta)
Lördag: Riktig bakisdag, pallade inte göra nånting
Söndag: kommer inte riktigt ihåg.. mina päron kom hem då vilket gjorde dagen seg!
Måndag: Träning med mary, träffade jag henne på kvällen också? :/
Tisdag: Jobb och chillerill tror jag
Onsdag: Vera kom hem, hon sov hos mig och så
Torsdag: Träning, Vera och Carrot va hos mig, mys mys!
Fredag: Helt död, men lyckades pallra mig iväg och träna
Lördag: Lite shopping, kvällen spenderades i bromma med lite folk.
Söndag: Drog hem från Vera vid två, umgicks lite med släkten, pluggish!

Ganska ointeressant, men det är kul för mig att blicka tillbaka på senare, skriver trots allt mestadels för min egen skull :)

Livet är som en påse, tomt och innehållslöst om man inte fyller det med något - stämmer faktiskt riktigt bra!

shoppingdag

Idag har det blivit lite shopping, kom hem med en ny bikini (bäst att vara ute i tid) en blommig topp, och lite smink.
Oj, nu måste jag rusa, ska iväg till en kompis och ha filmkväll eller nåt
pusshej!

RSS 2.0