9c intar Gotland

hallååååå!

Är så jävla taggad inför imorn! Äntligen drar 9c iväg till Gotland under 4 dagar! shit vad jag har längtat i flera veckor och nu är det alltså time! Våran klass är typ skönast ever och har en härlig blandning av olika slags folk, men vi kommer faktiskt jävligt bra överens hela högen.
Det ska bli superskönt att komma bort ett tag och framförallt att missa orienteringen på fredag i hellas :D

Känns som att allt rullar på bra nu och det är inte många dar kvar i skolan innan avslutningen. Hoppas även på att jag lyckas skrapa ihop mina 320 poäng som jag har en liten chans att få, det skulle göra mig till sveriges lyckligaste och rikaste :D

Nu måste jag packa lite och fixa lunch tills imorn, bye!

happy day!

Jag är så jävla stolt över mig själv nu!
Kom hem efter skolan vid halv fyra, fixade iordning en kaffe och satte mig sedan för att plugga i 4 timmar i sträck! jag har nog inte pluggat så mycket på en gång under hela högstadiet, men nu har jag sjukt mycket som ska vara klart imorgon och på onsdag så jag var tvungen att ligga i ordentligt.
Nu är jag iaf klar med mitt Kina-arbete och min svenskuppsats. Har även renskrivit engelskan och läst lite biologi på engelska :S
Nu är det bara en kemirapport och lite mer biologi kvar så är jag klar med allt arbete på hela högstadiet! Har iofs en låt som ska skrivas klart men det är riktigt kul så det räknas inte riktigt. Känns så jäävla bra och jag tror att jag kommer bli riktigt nöjd med mina betyg ifall jag inte sänker mig i något ämne nu!
Fick reda på idag att jag har ett säkert mvg i bild vilket var det ämne jag trodde att jag skulle få lägst betyg i, tur att lärarnna inte alltid tycker som jag :D

Arvikafestivalen för mig i sommar! Biljetter ska vi köpa imorn, sen är jag redo för parteeeeey, det ska bli sjukt kul!

20/5

riktig chilldag idag. Började med att jag skulle till läkaren kl 9, så jag fick sovmorgon och missade våran mattetävling :) Vi kom för övrigt näst sist vilket är rätt bra eftersom alla hade gissat på de flesta svaren.
Sen hade vi en halv fransklektion, innan jag och siri "skulle till ungdomsmottagningen" för att få slippa längre och gå och käka.
På lunchen spelade vi en rätt uppgjord basketmatch. Tanken var att vi skulle spela mot såmas bitches & marcus och få en liten poängskillnad (resultat:5-3)
Sen skulle de spela mot åttorna och vinna stort (resultat: 5-0) Så det var alltså fett lyckat och vi kommer komma före åttorna i resultatlistan :D

Nu är det dags för dh, skriver mer sen!


söndagsångest

jahapp, då var det söndagkväll igen, och skola imorgon. ÅNGEST!
Den här helgen har gått rätt segt och jag har fan inte gjort nånting kul. Utan istället har jag jobbat hur mycket som helst. Men massa jobb innebär ju också massa pengar. Tror jag har tjänat ca 2000 spänn sen i torsdags :D

Veckan som kommer består av massa plugg, har franskaprov på fredag (måste få mvg!) och en gigantisk SO-inlämning om Tibet som jag precis började på.

23 dagar kvar till skolavslutningen! inklusive helger och klassresa!

Snygg-anders änglar ffs!

Vi skulle ju ha våran andra basketmatch idag mot åttorna, ingen var direkt taggad och tyckte det skulle bli pinsamt att förlora mot dom, alltså var det en del del som inte dök upp, tur att vi är typ 8 stycken i vårt lag så att iaf tre var där. Men åttorna tänkte tydligen likadant och det var bara två som hade lyckats ta sig dit i tid. Eftersom man bara får två min på sig att samla ihåg laget efter starttiden så hann de inte!

Alltså hade änglarna en jävlig tur, slapp spela och VANN på walk-over :D
Vi är alltså, tro det eller ej, i semifinal där vi möter Såmas bitches och marcus! HAHAH, snacka om att vi är bra!

påverkan av omgivningen

Saker förändras med tiden, det är något som är säkert.
Det är faschinerande hur man påverkas av folk som man träffar, även om man inte umgås med dem flera gången som är de ändå en liten del av en själv.
Trots att man inte gillar något eller någon så tillhör de ändå min personlighet tillen viss del.
Det kan vara en fråga man hört någon ställa, som fått en att tänka till om livet eller om ett val man gör som påverkar resten av livet.
Utan att vi tänker på det så är varenda händelse och person man träffat fast i ens inre på ett eller annat sätt och har hjälpt till att gör en till den personen man är idag.


helgen

Imorgon är det skola igen och en hel vecka tills nästa helg, den här veckan har jag också 2 redovisningar som jag inte ser fram emot, hatar muntliga redovisningar!
Helgen har iaf sett ut såhär:
I fredags hade vi vårfest i skolan, sen drog jag iväg och fixade lite grejer innan jag drog hem och solade, på kvällen var jag bara hemma och chillade, kändes skönt att sova ut lite eftersom jag skulle jobba på lördagen.
Som sagt så jobbade jag från 12-18 i lördags, sen drog jag hem och käkade middag med våra gäster från göteborg (ja, jag började snacka göteborska bara dom sa hej)
Efter att ha ätit lite så drog jag iväg till zinken och mötte Vera och Laura, sen satt vi på zinkens IP och väntade på Linn i typ en timme innan hon äntligen kom, då drog vi iväg till tanto och mötte hennes kompisar, det var riktigt kul och dom var supertrevliga! Linn och Kevin kom även på den brillanta iden att bada vid 12, galet kallt och jag är glad att jag hoppade över det.
Vid 3 ungefär så drog jag och Vera hem till Andreas och sov där, eller det blev väl inte så mycket sömn men men :P
Idag kom jag väl hem vid halv 1. Bytte om direkt och la mig och solade i trädgården i några timmar. Nu har jag precis gjort klart mina redovisningar och ska även plugga lite franska.

Puss


sommar

Sommar på ingång :D jag måste ju bara, som alla andra kommentera det underbara väder som var idag och som ska hålla i sig hela helgen. Gick runt i linne och svettades för att det var så varmt. Men härligt var det verkligen, nu känns det ordentligt att det inte är långt kvar till skolavslutning och sommaren :D
Åker även på klassresa till Gotland om exakt 20 dagar, det kommer bli helt galet kul!
Sommarplanerna är inte många, men jag håller på att övertala päronen om at få åka till peace & love, ska antagligen åka till gotland i nån vecka och till lite olika landställen.
Sen blir det nog rätt mycket jobb också, men jag behöver ju fett med cash så det är ett måste!

basket & vårfest

Igår spelade vi ju första matchen i basketturneringen, enligt marcus så skulle han bli stolt över oss ifall vi lyckades med att inte förlora med mer än 12 poäng, snacka om att han måste varit stolt då när resultatet blev 8-1, alltså blev det ju bara 7 poängs skillnad :)

Idag har min fredag inte riktigt sett ut som vanligt, började med np i engelska, sen hade jag en lektion innan vi skulle öva till vårfesten, sen ade jag np igen, och så avslutades dagen med vårfest!
Våran klass fick ju tyvärr inte göra sin sexochsam-dans eftersom den var olämplig när det var yngre barn där också, men jag fattar inte varför!? Dom har väl ändå sett värre saker innan och det är ju inte som att tex 9da's dans var bättre!

Ikväll får jag se vad som  händer, är ganska seg nu och så ska jag jobba imorgon hela dagen så jag kanske bara är hemma. Puss

händelserikt slut på skolveckan

tjoho alla glada!

Måste bara säga att jag har jävligt fullt upp just nu i skolan o grejer.
Hah, nu är basket turneringen ingång och SNYGG-ANDERS ÄNGLAR som är mitt lag spelar sin första match imorn :) Vi är ju enda tjejlaget så jag tycket vi borde få lite lättare (a) annars kör vi bara vår specialtaktik för att distrahera grabbarna så tar vi hem vinsten så lätt!

Nu på fredag kommer min dag vara helt fuckad och jag hoppas verkligen att jag kommer ihåg vart jag ska och när. Missade ju NP i engelska när jag var i usa så nu måste jag göra det på fredag. Först läsförståelse kl 8, tydligen tar den typ 20 min och jag har en 80 min lektion :/ Annars skulle jag haft sovmorgon till 9.45, känns lagom kul.
Sen har jag hörförståelsen kl 12.05, alltså måste jag gå tidigare från lunchen och kan inte vara med och förbereda vårfesten som är efter lunch.

Vårfesten är ju som sagt efter lunch, tyvärr har typ alla som skulle uppträda bangat ur så nu får vi se hur det blir.
Var ju massor med diskussioner också ifall vi skulle få göra vår sexochsam-dans för att den var så porrig, men nu ska det gå bra om vi har andra kläder och om mary skippar sitt solo.. det blir ju inte samma sak, men nånting måste vi ju iaf göra.

Ganska mycket grejer som är tråkiga för er att veta i det här inlägget, men jag kommer ihåg lättare så här!
puss!

nyheter

Det är helt otroligt hur man reagerar mycket mer på vad som händer nära en själv än i resten av världen.
Tex slogs jag av dessa rubriker när jag satte på text-tv idag:

10.000 döda efter cyklonen i Burma

Blåbärssäsongen hotad pga avvärjningen av skog


Vilken rubrik reagerar jag på? blåbären såklart, det låter hemskt men så är det. Allt som ligger närmre inpå känns mer verkligt och därför påverkar det oss mer att läsa om det än om de döda i burma.
Så här är det varje dag, om en person mördas i sverige är det rubriker på tidningarna hela veckan efter, men om det är 100 pers som har dödats av en självmordsbombare i irak är det kanske en kort notis på utrikessidorna för det händer ju i stort sett varje dag.
Jag vet inte om det är vi själva som tycker att sveriges händelser är viktigast och är det man vill läsa om i tidningarna eller om det är så för att medierna inte för fram stora, hemska händelser i andra länder lika tydligt, men om det var mer nyheter om svältantalet i afrika, naturkatastroferna i asien osv och de försökte få oss att inse hur många som faktiskt har dött och hur många sörjande det finns till alla dessa personer skulle man kanske tänka till lite extra när såna rubriker dök upp.

mitt "lov"

Nu är långhelgen över och imorgon väntar skolan igen.
Det har varit en händelserik helg med mycket skuttande fram och tillbaka.

Onsdag: Valborgsfirande hos moster som fyllde 40. Mycket folk och fart även om jag tycker att hon kunde valt en annat dag så jag slapp missa valborg.

Torsdag: Kom hem från kusinerna vid 6 och hann bara byta om innan jag drog iväg till laura. Där var det en härlig kväll tillsammans med de bästa :)

Fredag: Jobb 16.30-20, därefter kutade jag hem för att duscha och sen dra tillbaka till laura där det väntade ett gäng trevliga typer som vi chillade med hela kvällen/natten. Fick även träffa lurens loverboy pepe som jag har hört så mycket om. Fick inte så mycket tid att snacka med honom men han verkar ändå vara en mysig kille.

Lördag: Efter 4 timmars sömn masade jag mig upp ur sängen för att jobba i 4 timmar, kom hem och la mig och sov på direkten, vaknade efter några timmar men pallade inte dra iväg nånstans då.

Söndag: Var tränare en timme på förmiddagen, sen har jag bara slappat och skrivit lite på mitt fysikarbete som typ är klart nu. Har tyvärr inte hunnit plugga någe matte vilket skulle behövas inför nationella på tisdag, men det får väl gå som det går.

Nu ska jag väl strax börja göra mig iordning för att sova lite, känner att jag har lite sömnbrist efter helgen, puss!

splittrad

Det är helt sjukt hur fort tiden går. Det känns som att jag nyss började första klass och satt där med min nya ryggsäck och nya pennor full av förväntan över att bli så stor så att jag fick gå i skolan.
Niorna var som stora jättar och man trodde att det var omöjligt att någonsin bli så stor.
Nu sitter jag här, går ut nian om en månad och känner mig riktigt jävla liten. Det är inte alls så himla speciellt att vara 15 år, bara en massa mer problem och skit. Synd att man inte visste det när man satt där som sju-åring och längtade ihjäl sig efter att bli så stor som de coola tjejerna i 9an.

Nu är det som sagt bara drygt 1 månad kvar till skolavslutningen vilket känns jävligt skönt. Det ska bli lite spännande att börja i en ny skola och börja om på nytt, men det är också lite sorgligt att splittras från klasskompisarna som man har gått med i minst tre år, vissa har jag tillochmed gått i samma klass som i 10 år! Men nu kommer jag alltså komma till en ny skola, helt ensam, för första gången i mitt liv.
Nu den sista månaden ska jag verkligen försöka ta vara på tiden som är kvar i högalidsskolan och försöka komma ännu närmre de som man aldrig riktigt lärt känna i klassen

Måste även tillägga att våran klassresa kommer bli BÄST! frågan är bara hur många som kommer lyckas hålla sig kvar på gotland när resten blir hemskickade :S

ps. om det är någon läsare som går i blackeberg kan ni gärna få skriva vad ni tycker om skolan :)

i-lands problem

Ligger här i sängen med datorn nu och försöker komma på viktiga saker jag behöver göra för att slippa städa mitt rum vilket jag borde göra egentligen. Detta är vad jag kommer på:

* måla naglarna (behövs faktiskt)
* Plugga matte (frågan är vad som är jobbigast)
* käka kladdkaka (väldigt lockande, men även väldigt onyttigt)
* ligga kvar här och slösurfa (skönt, men börjar bli lite uttråkad)
* Ringa sanna som jag inte har snackat med på jättelänge (låter som ett bra alternativ)

Får se vad jag gör nu, måste iaf börja me att resa mig upp vilket kan ta några minuter

senaste dygnet

Igår var en riktigt trevlig kväll hos luren igen! Kom dit vid 10 då hela gänget redan var där, jag är ju alltid sen pga tunnelbana och för att jag är allmänt seg när jag fixar mig.
Den här kvällen var det dock lite mer folk än i förrigår så det var nice.
Började med lite shottar och rökning under fläkten, sen kollade vi på älsklingsfilmen tomten är far till alla barnen för att sedan ta oss iväg till donken för lite nattmat. Men det är helt sjukt dåligt att man inte kan köpa glass på natten, vad är det för dumt påhitt att stänga av glassmaskinen?
väl tillbaka till laura blev det en ny film, hundtricket som jag inte riktigt lyckades hänga med i för att jag var sjukt trött och alla snackade.
Vi kom väl i säng vid 5-halv 6, lagom kul för mig som skulle upp och jobba imorse. Så efter ca 4 timmars sömn var det bara att krypa upp ur den varma sängen och pallra sig iväg.
Kom hem vid 5 och somnade direkt. Efter tre timmar hade jag samlat ihop tillräckligt med energi för att komma upp ur sängen och få mig dagens första mål mat.
Nu är jag helt körd och ska nog snart sova i min egen säng för första gången på en vecka känns det som, ska nämligen upp och jobba imorn igen, men den här gången är det som tränare vilket är mycket roligare och så tjänar man mer per timme :)

Godnatt!

RSS 2.0