valborg

Idag är det alltså valborg. Hade sett fram emot att fira den med kompisarna, vara vid någon brasa och träffa massa man känner och ha supermysigt. Men nu är det så att min moster fyller 40, och det ska hon såklart fira ikväll. Jag har tjatat och tjatat hela veckan på att få slippa gå dit, men icke! Jag kommer alltså befinna mig ute i bro under större delen av dagen och natten, någon som har lust att kidnappa mig?

shop til you drop

Kom nyss hem efter att ha varit ute och shoppat i några timmar.
Var på jakt efter en balklänning och en väska, men det är ju helt omöjligt att hitta en klänning som är snygg, rätt färg och kort. Ja, jag vill ha en kort klänning och högklackat för att 1. Man ser skorna. 2. Benen ser längre ut. 3. Ingen kommer vara så uppklädd så att de har långklänning i min skola.
Klänning får jag alltså fortsätta leta efter, men jag hittade iaf äntligen en väska och ett skärp, båda var ljusbruna.
Helt sjukt hur shoppinggalen jag har blivit på sista tiden. Innan kunde det gå veckor och nästan månader utan att jag köpte ett enda nytt plagg eller accessoar, men nu kan jag knappt gå in i en affär utan att köpa nåt. Fast det kan kanske bero på att jag inte har träning varenda dag längre och alltså har mer tid till shopping.
Det är synd bara att pengarna flyger iväg varenda dag!

Nu blir det spara, spara, spara. Får bara köpa nödvändigheter som cigg och dricka på helgerna (gud vad jag låter som en fjortis) Men får väl se hur det går, har en tendens att köpa skitsaker hela tiden.


glass

Börjar äntligen bli klar med pluggandet nu, eller rättare sagt så har jag helt slut på energi så jag pallar inte mer.
Nu är det snart prison break som jag missade förra veckan! Till det blir det förhoppningsvis lite glass, har fått en ny favorit; carte d'or, fever for chocolate. Helt underbart god chokladglass med nån slags browniebitar i, rekommenderas starkt!

image32

Finns även två andra nya smaker som måste testas, passion for caramel & temptation for cookie

pluggpluggplugg

Just nu vill jag bara lägga mig ner och sova i några timmar, sen vill jag gå upp och kolla på prison break och käka glass innan jag går och lägger mig igen. Men nu är det helt kört för mig att få en så soft kväll.
Jag har nämligen en inlämningsuppgift om mutationer i biologi tills imorn + vg/mvg-del på religionsprovet.
Religionen fettar jag nada av, någon som vet hur islam och politik hänger ihop eller hur en troende respektive en religionshistoriker förklarar skillnaderna mellan judendom och islam?
I såna fall tas hjälpen tacksamt emot!

jaja, inte mycket att göra, för att hålla kvar mina mvg både i biologi och religion är det bäst att jag sätter igång ordentligt, ciao!


old times

Det har ju tagits en jävla massa bilder under åren, tänkte dela med mig av en del från 2004 och framåt, enjoy!

2004
 
Gud vad små vi var, men riktigt söta :)

2005
Restaurangkvällen i 6an
Traditionen var att spela bowling varje skolavslutning, här julavslutningen 05.
Öppet hus i skolan, lägg märke till att vi alla har klättrat upp på skåpen bara för att fota.
Klassresan i 6an, vi posar som vanligt, denna gång på båten.
Början av sjuan, måste säga att killarna har växt till sig rejält under dessa år!
Snygg bild som Carro har gjort, den är självklart rätt storlek för att passa pressen på pa.
 I skolan, riktigt sexiga sexor, right?

2006
 Menorca, helt underbart och härliga människor!
 Jag och Carro testar självklart barnbrillorna, sommarens trend?
 à la webcam of course, finns ca 500 likadana bilder till på datorn.
 Middag med sköna brudar, minnesvärd kväll trots en del intriger.
 Stockholm by night, underbart helt enkelt
 Skolavslutning i 7an

2007
 Sthlmcup final, min sista tävling så det var tur att jag vann.
 Det som händer på Fårö, stannar på Fårö
 Skloavslutning i 8an, några har droppat av om man jämför med tidigare års bild.
 Grease som konståkningsuppvisning, jag är Danny.
Halloween, tror nog att det var roligare att fixa sig än att vara på själva festen.
 Diskmedel i håret pga några äckliga gårdare, inte okej!
 Lenas surprise-party, mycket lyckat!

Det här blev ett långt inlägg med massa bilder och jag tror att det finns en del som skulle döda mig om de visste att jag hade lagt ut dem här. Får se om jag gör ett liknande med ego-bilder framöver, det skulle kunna bli ganska intressant :P


shopping

Idag har det varit en ganska härlig dag. Vaknade upp hemma hos amanda där jag slaggade. Sen skulle hon iväg och jobba så vi drog iväg rätt tidigt. Men jag vill ju vara hemma så lite som möjligt + att jag var väldigt shoppingsugen, alltså blev det en tur på stan.
Letade framförallt efter en väska och en balklänning, men såklart kommer jag hem med allt utom just det. Kan kanske bero på att jag är helt bestämt både med hur väskan och klänningen ska se ut redan.
Blev däremot ett linne, en t-shirt, en kofta och ett par skor som följde med hem.

Har även kommit på att secondhand-shopping inte riktigt är min grej, försökte mig på det igen idag, men jag tycker bara att det är jätterörigt och en himla massa skitgrejer. Dessutom känns det ganska äckligt att använda något som någon annan redan har haft..

Nu blir det nog en bra film och lite efterätt, en lugn kväll alltså, ska ju upp och jobba och ha avslutning på konståkningen imorgon.

förändringar

Människor förändras genom åren, det är något som vissa inte verkar förstå. En del förändras så pass att de börjar umgås med andra människor och en del förändras så att de anpassar sig mer till de man umgås med och blir mer lika.
Om det är så att man glider ifrån varandra måste man kunna ta det och sedan låta tiden göra sitt, man kan inte förvänta sig att livet alltid kommer vara likadant och innehålla samma umgänge.
Efter år ifrån varandra kanske man upptäcker att det var fel val att sluta umgås med en del, då måste man få ta chansen att gå tillbaka, även om det inte fungerar längre har man iaf prövat.
Det finns tydligen en del som inte har fattat det här med vad riktiga vänner gör för varandra och att man måste få umgås med andra personer men ändå kunna ha kvar sina tidiga vänner.

Det här blev ett flummigt inlägg som mest jag förstår, men det är ändå typ inga som läser så skit samma. Nu ska jag dra mig iväg med lite kompisar och grilla, puss!


Min pappa förstör mitt liv

Det verkar som att min pappa verkligen gör allt för att göra livet surt för mig och ta ifrån mig allt kul här i livet.
Han har tjatat om att han borde följa med på min klassresa men jag har klart och tydligt sagt att han inte får och att jag aldrig skulle förlåta honom om han följde med.
Vad gör han inte nu då? Jo han går på ett föräldramöte och anmäler sig som frivillig föräldrer!
Förtsår ni hur arg jag är nu?
Jag kan inte beskriva mina känslor, men aldrig i hela mitt liv att jag låter honom följa med under några omständigheter! Han skulle vara helt galet sträng, försöka dra sina "roliga" skämt som bara han själv tycker är kul, dra med alla på massa hemska aktiviteter och gnälla sönder på mig för att det är stökigt i vår stuga/för att jag är otrevlig/ för att jag inte tar mitt ansvar/ för att alla är helt sjuka i min klass eller typ 1000 andra anledningar som han kan hitta på.
Nu är alltså fighten igång på riktigt och om jag inte lyckas övertala honom nu blir det matförgiftning, det förtjänar han grovt!

Emma Vs Pappa

Jag ska ta hem vinsten stort!


onsdag

Idag har varit en ganska bra dag. Skolan var ganska chill men ändå känns det som att jag har fått grepp om en hel del grejer, det gillar vi!
Hade klipptid klockan 4, så för att döda lite tid innan drog jag med mig sanna och siri på en fika, eftersom att jag inte brukar umgås med siri så mycket längre var det intressant att se hur hon har förändrats sen våra tider tillsammans och även höra lite om hur hon uppfattar vissa personer.

Klippningen blev för övrigt bra, ville inte klippa så mycket på längden utan bara fräscha upp håret lite vilket lyckades!

Nu hoppas jag att mina päron kommer hem snart så att jag kan få lite mat, håller på att dö av hunger!

musik <3

Sitter här och försöker hindra mig själv från att äta massa onyttigheter, får se hur länge till jag klarar mig men hoppas det ska gå hela kvällen!
Håller också på att ladda ner massa bra musik, bland annat lite band som kommer till peace & love i sommar, jag måste verkligen åka dit!!! Men päronen är såklart inte riktigt lika positiva till detta och det är inte min ekonomi heller så ett jobb skulle sitta fint!

Måste också berätta att jag kom in på alla gymnasier jag sökte, men det blir nog inga ändringar utan blackan sam-ek står fortfarande på första plats. Kan ju va bra om jag klarar nationella i matte nu på torsdag då så att ekonomi-linjen inte blir allt för jobbig..

chillmåndag

Jag är på strålande humör idag! Det kan nog mycket ha att göra med det fina vädret, man blir såå mycket piggare när det är sol ute!
Dagen har också varit riktigt chill, började med bild, sen var det musik. Håltimme från ena svensklektionen då det blev kebabtallrik på älskade piccolo. Sen hade jag muntliga nationella i engelska vilket faktiskt kändes rätt bra, lite sitter nog kvar efter mina veckor med amerikanerna. Sedan slutade skoldagen med slöjd där jag fortsatte på min klänning som snart är klar!

Har även hunnit måla mitt rum igår och idag så nu är den blåa väggen beige istället, känns mycket fräschare och jag är riktigt nöjd!

Resten av veckan kommer antagligen bli ett helvete med 3 prov och massa annat plugg, får väl iaf hoppas på fortsatt fint väder och att min klippning blir bra på onsdag så att mitt humör håller sig uppe!


livet leker med mig i farten

hihihihohohohahah, jag är på flumm-humör :D

inget ovanligt en söndagkväll vilket brukar märkas på msn, alla hatar mig, jag älskar alla. Inga konstigheter asså :D
Kollade precis på Bring it on, vilket var min absoluta favoritfilm när jag var sisådär en 10 bast. Kan väl säga att man fick sig ett gott skratt, finns det en patetiskare film? men lite nostalgi-feeling kom fram lite här och där.. ska nog se tvåan imorn, tror faktiskt inte jag har sett den :O hemska tanke!

Nu ska jag tillbaka till mina älsklingar på msn som är rätt tråkiga för tillfället, men ska försöka liva upp dom också :D

wiiihooooo!

sjuk

När jag vaknade imorse var min hals så svullen så att jag knappt kunde andas, så jag drog iväg till doktorn för att se vad som var fel. De såg direkt att jag hade halsfluss och måste nu käka penicillin och ta det lugnt i 10 dagar. Jag som tänkte komma iväg och träna några gånger den här veckan, men tydligen kraschade de planerna nu.

Hatar att vara så här sjuk, det enda man kan/får göra är att kolla på tv och sova typ..
Men imorgon ska jag iaf dra mig iväg och jobba, det är ju bara en timme som tränare så det ska nog funka om jga inte behöver ha alla barn själv.
Nu får jag äta igen efter medicinen så jag ska nog käka nåt och sen gå och lägga mig, ska trots allt upp tidigt imorn och är sjuk.

pusshej, akta dig för mig

gossip girl-kväll

Idag blev det en riktigt lugn kväll med gossip girl och lite msn-bögande.
Min hals är dödligt svullen så det var nog egentligen bäst så även om jag var grymt taggad på fest när jag vaknade upp imorse.
Nu börjar jag märka av mitt träningsslut här också, inte bara utseendemässigt, utan jag känner ett riktigt träningssug. Perfekt att jag ska ha halsont och nästan feber då så att jag inte får träna. Men snart måste jag ta tag i mina planer på kickboxning, det verkar skitkul och dessutom har jag ju en världsmästare i det (eller K-1 kanske) i släkten så det kanske sitter i generna :P

Jag har verkligen inga planer den här helgen, skulle vilja träffa lite brommafolk eftersom jag har varit lost härifrån i nästan en månad nu (himmal vad snabbt tiden går) men får se hur det blir, skulle nog träffa mirre i nästa vecka iaf så jag kanske klarar mig...

ciao!

sexochsam avslutning

Nu är jag hemkommen från skolan efter en skitkul dag!
Hela veckan har varit riktigt chill eftersom vi har haft sex och sam, vi har typ varit på bio, haft föreläsningar och övat in lite uppträdanden. Så idag var själva finalen.
Alla nior samlades i programrummet och körde sina danser/sånger/dikter
Våran klass hade låter Lady Marmalade, och ni kan ju bara tänka er vilken utstyrsel vi hade, riktigt pinsamt var det men också jävligt kul! Får se om jag vågar lägga ut några bilder :P
De andra klassernas framträdanden var också skitroliga, så det var en perfekt avslutning på en perfekt vecka :)

Jag har ju inte skrivit sen jag åkte till usa eftersom bloggen har varit så jobbig. Men jag hade det hur bra som helst! Alla människor var supermysiga och lätta att lära känna. New york var helt underbart och jag älskar allt som har med den staden att göra nu. Känns sådär att vara hemma nu, speciellt när jag vet att skolan kör på som vanligt igen och att jag har tre prov extra som jag missade.

jaja, det blir nog bra. Nu ska jag nog dricka upp mitt te och kanske sova lite så jag orkar kvällen!


RSS 2.0